Search
Close this search box.

Райони

Райони

Район.in.ua – це національна мережа гіперлокальних медіа, яка зараз працює у Волинській, Рівненській, Львівській, Закарпатській, Херсонській, Одеській, Миколаївській та Кіровоградській областях.

Титульний сайт Район.in.ua функціонує за принципом агрегатора: у стрічку новин потрапляють найважливіші події з кожного регіону і демонструють картину дня. Мережа об’єднує дев’ять тематичних проєктів:

Бізнес.Район,

Спорт на Районі,

Район.Медицина,

Район.Історія,

Район.Культура,

Район.Закордон,

Еко.Район,

Район.Освіта,

Район.Життя.

А ще працюють фан-сторінки Район.Котики і песики та Район.Мелроуз.

Місія мережі – сприяти розвитку громад, забезпечуючи аудиторію якісним інформаційним продуктом.

Цінності: сталий розвиток, добробут, рівноправ’я, репутація, здоровий глузд.

Національна мережа гіперлокальних медіа Район.in.ua – це не просто група видань. Тут співпрацюють, допомагають один одному, вчаться. Поява кожного наступного видання підсилює мережу. Тому тут дають можливість журналістам і підприємцям відкривати власні видання на нашій платформі на засадах франчайзингу.

Найпалкіші прихильники стежать за життям редакції у групі Друзі Району.

У команді мережі працює понад 60 професійних медійників. Це – кореспонденти, репортери, аналітики, редактори, фотокореспонденти.

Головна редакторка мережі – Ірина Воротна, директор ТОВ «Інформаційне агентство Район ін юа» – Ігор Денисевич.

Національна мережа гіперлокальних медіа Район.in.ua є офіційно зареєстрованим медіа від ТОВ «Інформаційне агентство «Район ін юа»  та працює у складі CID Media Group.

Про нас

Історія CID MG

Структура власності

Наші ЗМІ

ЗАГОЛОВОК СТОРІНКИ 3

Хороші новини для всіх прихильників та прихильниць!   Це сталося – ми оновили дизайн та стиль сайту «Таблоїда Волині». Цей шлях тривав майже рік і нарешті закінчився. Чи вдало, чи ні – вирішувати вам, любі читачі! «Онлайн-видання “Таблоїд Волині” за 9 років свого існування стало невід’ємним інформаційно-розважальним ресурсом у житті волинян. Журналісти та журналістки написали тисячі […]

ЗАГОЛОВОК СТОРІНКИ 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean eu

ЗАГОЛОВОК СТОРІНКИ

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean eu

ГАЛЕРЕЯ

НАША КОМАНДА

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

КОНТАКТИ

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Адреса

Вулиця Конякіна, 18-в,
Lutsk, Ukraine

Телефони

099 703 8527
099 703 8527

Пошта

reklama.sid@gmail.com
reklama.sid@gmail.com