Search
Close this search box.

Франшиза

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur ut mauris nunc. Mauris ac feugiat ipsum. Praesent et ex nec lectus cursus sagittis. Nam vitae lorem metus. Fusce venenatis turpis eu vestibulum dictum. Mauris vitae arcu eu nibh scelerisque malesuada. Proin tincidunt auctor nunc. In laoreet enim sed volutpat elementum. Ut id elementum nunc. Aliquam commodo iaculis ipsum sed sodales. Aliquam accumsan ullamcorper tortor, ut placerat libero iaculis eu. Aenean congue, orci ac viverra suscipit, eros quam consequat metus, ac tempus elit sapien ut lacus. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Phasellus gravida malesuada mi.

Mauris sit amet tristique dui, at sagittis nunc. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Proin et rutrum tellus, at semper nunc. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Cras ac elit ac magna cursus finibus. Aenean consequat et tellus ac luctus. Etiam vitae quam nec quam luctus cursus. Curabitur iaculis nunc enim, a varius ligula elementum non. Praesent sapien lacus, ornare eget arcu quis, imperdiet hendrerit tellus. Cras maximus rutrum cursus.

Fusce iaculis dictum ipsum ac hendrerit. Curabitur nec euismod elit, et dictum velit. Phasellus lobortis consectetur augue non aliquet. Nullam cursus, nunc sed rutrum dictum, nibh elit dapibus nibh, quis mattis lorem magna id tortor. Aenean ultricies nunc nulla, ut aliquam nisl dictum at. Nunc nec placerat diam. Integer nec facilisis arcu. Vestibulum ex arcu, interdum a pretium sit amet, porttitor non tortor. Sed pulvinar congue est, sit amet rhoncus lacus elementum at. Nunc egestas lacus quis feugiat iaculis. Sed maximus mi id velit varius bibendum.

Proin iaculis dolor sed ex sodales, et porta sapien commodo. Etiam eget eros eu neque consectetur commodo. Sed faucibus metus eros, eu dictum elit mattis at. Integer pellentesque tortor sem, a facilisis ligula porta eget. Fusce non porta nibh. Quisque facilisis convallis magna ac rutrum. Proin pretium gravida orci, nec auctor libero sollicitudin ac. Etiam luctus volutpat justo sit amet consequat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec vel ultricies dolor, sit amet maximus tortor. Ut dignissim lobortis leo, sit amet rhoncus arcu blandit in. Duis lobortis nunc turpis, sit amet pharetra lorem scelerisque ut. Integer in orci vel urna mollis molestie.

Phasellus id consectetur ipsum. Suspendisse ullamcorper turpis sit amet felis placerat tristique. Donec elementum quis sapien sed tincidunt. Donec consequat metus varius, efficitur dui quis, gravida nunc. Cras eros nisi, pellentesque eu diam porta, aliquam rutrum nisl. Pellentesque in eleifend velit. Morbi bibendum ex fringilla, interdum purus eget, gravida orci. Cras ultricies tempus justo eu pellentesque. Fusce sit amet sem tellus. Aliquam volutpat sodales velit, non porttitor lorem sollicitudin nec. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Morbi non viverra erat. Vivamus orci elit, mollis ac sagittis ac, pharetra vitae tortor.

Реклама

Що вирішує медійна реклама

  • Підвищує впізнаваність торгової марки.
  • Формує попит на товар або послугу.
  • Приваблює відвідувачів на сайт.
  • Передає повідомлення аудиторії.
  • Підтримує лояльність до бренду.

Можливості CID Media Group

Доступ до аудиторії по

  • регіонам (від конкретного міста, села до певної області, регіону).
  • інтересам (від розважальних чи інформаційних сайтів до спортивних, медичних та різногалузевих онлайн-видань).
  • сегментам: віковим, гендерним тощо (детальна аналітика для кожного окремого сайту чи групи видань).
  • каналам подання інформації (онлайн та радіореклама).

Поєднання різних каналів реклами. 

Комплексне вирішення ваших потреб (Професійні рекламісти допоможуть сформувати унікальну пропозицію, яка задовольнить потребу вашого бізнесу).

Телефон рекламного відділу: +380673000725.

Email: reklama.sid@gmail.com.

Школа практичної журналістики

Школа практичної журналістики – це навчальний курс для журналістів-початківців від журналістів Rayon.in.ua. Практики розказують та показують, як працювати у ключових жанрах медіа: новина, репортаж, інтерв’ю. Слухачі дізнаються про особливості соцмереж та створення відеопродуктів, зможуть спробувати себе у ролі ведучих у сучасній мультимедійній студії.
 
Перед учасниками школи виступають фахівчині та фахівці мережі Rayon.in.ua. Спікери готують програму, яка окрім лекційного матеріалу та презентацій, міститиме й практичні завдання.
Учасники дізнаються, як покращувати медіаграмотність та перевіряти інформацію, працювати у соцмережах та розвивати особистий бренд.

Усі деталі можна дізнатися на фейсбук-сторінці проєкту.

WEST MEDIA FORUM

West Media Forum – це велика професійна спільнота та інноваційна інституція, спрямована на створення простору для взаємодії й обміну ідеями між журналістами з регіонів України і Європейського Союзу.

Ми створили цей форум як місце для обміну досвідом, вивчення новітніх тенденцій та підтримки одне одного на шляху до професійного зростання.

Мета West Media Forum – сприяти розвитку українських регіональних медіа, підвищуючи їхній професійний рівень, інноваційність, впливовість та прибутковість.

Таблоїд Волині

Сайт «Таблоїд Волині» запрацював на початку 2015 року. І лише за кілька тижнів завоював увагу читацької аудиторії, здобувши більше тисячі щоденних, вдячних і уважних читачів, число яких з дня у день збільшується.

В чому секрет успіху цього видання? Цих секретів кілька! Тут не пишуть про політичні ігрища й економічні негаразди. Переконані, що найприроднішим і найневідʾємнішим елементом життя кожної людини є її особисте життя, її почуття, її стосунки з ближніми, її відпочинок, побут і дозвілля. Саме про це щодня розповідають на «Таблоїді Волині», зокрема у власних соцмережах фейсбук та інстаграм. Для «Таблоїда» немає табуйованих тем чи недоторканних авторитетів.

«Наш «замовник» – читач, Наша філософія – писати про все, що йому цікаво. Ми – не сноби, не ханжі і не моралісти. Ми – сучасні прогресивні і сміливі. Ми – за свободу слова, думки і почуттів.»

«Таблоїд Волині» – нове, сміливе і талановите слово волинських медіа. Головна редакторка сайту – Анна Панченко.

Райони

Район.in.ua – це національна мережа гіперлокальних медіа, яка зараз працює у Волинській, Рівненській, Львівській, Закарпатській, Херсонській, Одеській, Миколаївській та Кіровоградській областях.

Титульний сайт Район.in.ua функціонує за принципом агрегатора: у стрічку новин потрапляють найважливіші події з кожного регіону і демонструють картину дня. Мережа об’єднує дев’ять тематичних проєктів:

Бізнес.Район,

Спорт на Районі,

Район.Медицина,

Район.Історія,

Район.Культура,

Район.Закордон,

Еко.Район,

Район.Освіта,

Район.Життя.

А ще працюють фан-сторінки Район.Котики і песики та Район.Мелроуз.

Місія мережі – сприяти розвитку громад, забезпечуючи аудиторію якісним інформаційним продуктом.

Цінності: сталий розвиток, добробут, рівноправ’я, репутація, здоровий глузд.

Національна мережа гіперлокальних медіа Район.in.ua – це не просто група видань. Тут співпрацюють, допомагають один одному, вчаться. Поява кожного наступного видання підсилює мережу. Тому тут дають можливість журналістам і підприємцям відкривати власні видання на нашій платформі на засадах франчайзингу.

Найпалкіші прихильники стежать за життям редакції у групі Друзі Району.

У команді мережі працює понад 60 професійних медійників. Це – кореспонденти, репортери, аналітики, редактори, фотокореспонденти.

Головна редакторка мережі – Ірина Воротна, директор ТОВ «Інформаційне агентство Район ін юа» – Ігор Денисевич.

Національна мережа гіперлокальних медіа Район.in.ua є офіційно зареєстрованим медіа від ТОВ «Інформаційне агентство «Район ін юа»  та працює у складі CID Media Group.

CID FM

CIDFM – радіо твого улюбленого міста. Це перша комерцiйна радiостанцiя Волинi. Технічний вихід в ефір відбувся 18 листопада 2003 року. Вже за день, 19-го листопада, станція запрацювала на повну потужність – з усіма інтерактивними та авторськими проєктами.

Ефірна частота – 102,4 МГц. Радіус поширення радіохвилі – Луцьк + 30 км. Формат – сучасна популярна музика та найкращі хіти 90-х років.

CID FM – це динамічне радіо, яке згуртовує своїх слухачів у соцмережах, навколо гумору та любові до свого міста і країни, зокрема в інстаграмі та фейсбук-спільноті.

Радіо пропонує не лише музику, а й програми та шоу власного виробництва. Разом з іншими напрямками CID Media Group CID FM формує волинський ринок подкастів, виробляючи власний якісний контент.

Також CID FM можна почути й у будь-якій частині планети, загугливши його онлайн-трансляцію в інтернет. Навіть перебуваючи далеко від рідного міста ви зможете бути в курсі того, що відбувається в Луцьку.

Керівниця та незмінна ведуча радіо CID FMВікторія Жуковська.

Сім’я і дім

«Сім’я і дім» – це сучасний сайт з давньою історією. Майже 30 років тому письменник і журналіст Іван Корсак створив видання нового на той час сімейного формату – газету «Сім’я і дім». І вона дуже швидко стала популярною. Через 15 років з’явився ще й журнал – «Сімейний порадник». Згодом обидва видання, йдучи у ногу з часом, трансформувалися у сайт.

Нині «Сім’я і дім» має кількамільйонну аудиторію і є прикладом фінансово успішного медіа, яке читають і люблять в усіх куточках України і за кордоном. До речі, на сайті можна знайти оцифрований архів газети «Сім’я і дім» за всі роки її існування – тут! Також сайт має велику онлайн-спільноту у соцмережі фейсбук.

Видання містить чотири розділи, які об’єднують публікації за темами: «Сім’я», «Здоров’я та краса», «Кухня» і «Садиба». Якщо коротко, то «Сім‘я і дім» – це сайт, який варто читати кожному. Тут знайдете консультації фахівців, драматичні і зворушливі життєві історії, інтерв’ю з лікарями і рецепти народної медицини, рекомендації фахових агрономів і квітникарів та досвід господарів-аматорів, майстер-класи з ландшафтного дизайну і хенд-мейду, перевірені рецепти на будь-який смак та поради на всі випадки життя.

«Сім’я і дім» допомагає зробити життя своїх читачів щасливішим, красивішим, здоровішим і смачнішим! Кожен тут знаходить інформацію відповідно до своїх потреб та інтересів. Хоч зараз зайдіть – і неодмінно натрапите на щось цікаве!

Слідкує за цим безпосередньо головна редакторка сайту – Інна Семенюк.

Історія CID MG

 

Холдинг CID Media Group – одна з найбільших регіональних медіакомпаній України. Дата заснування – 27 грудня 1996 року (день першого випуску газети “Сім’я і дім”). До складу групи входить мережа сайтів Район in ua – Інформаційне агентство, розважальний сайт Таблоїд Волині, онлайн-видання Сім’я і дім, луцьке радіо СіД FM 102,4.

Структура власності

CID Media Group – один з найбільших регіональних медіахолдингів України, до складу якого входять проєкти: національна мережа гіперлокальних медіа Район.in.ua, Таблоїд ВолиніСім’я і дім та радіо СіД fm. Холдинг є частиною інвестиційної групи VolWest Group, що працює на ринку приватного капіталу з 1992 року.

Власником ТОВ «Інформаційне агентство «Район ін юа» є Роман Корсак, генеральний директор  VolWest Group.